PIZZA EXPRESS GENK

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 96 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Express Genk. Meer weten? Ontdek meer

2 sep 2022 om 0:22 Pizza waren op hun zij vervoerd dus pizza topping hing tegen de zijkant van de doos, pizza’s waren niet gesneden en ook niet lekker. Bodems waren juist karton
27 aug 2022 om 23:18 Brought me incorrect order
25 aug 2022 om 17:36 50 euro aan eten voor de vuilbak, pasta (2stuks) met zo foute kruiden en groene pepers waar er geen horen te zijn Foute pizza geleverd die dan ook nog eens verbrand was en zodanig pikant dat het niet te eten was.
24 aug 2022 om 19:36 Aangebrand + droog
22 aug 2022 om 23:37 Super lekker
19 aug 2022 om 18:59 Ik dacht effe dat ik in Italië was :) Heerlijk is zijn prijs meer als waard.
13 aug 2022 om 5:34 Is goed eten en ook tijdig bezorgd. Spijtig dat op het menukaart staat dat je bij een bestelling vanaf 30€ een fles cola krijgt maar dat is niet zo
10 aug 2022 om 22:39 Pizzas waren heel droog aan angebrand. En men griekse saladen trok op niks. Veel te weinig voor 4.5euro en overdreve. Pikant. Geen Aanader
10 aug 2022 om 21:25 Met mijn grootste spijt was deze pizza's die ik besteld had gewoon niet te eten, totaal niet verwacht,was zelfs één die half verbrand was , gewoon beschamend om zoiets bij een klant te leveren , heb het zelfs in de gele zak weg gegooid
10 aug 2022 om 20:47 Levertiid was lang (90 min) maar de pizza’s waren wel nog warm. Echter waren de pizza’s veel te lang gebakken.. jammer..
7 aug 2022 om 1:42 Mooi op tijd, alles volgens wens.
30 jul 2022 om 1:05 Bezorging duurde lang. Het eten was smakeloos en we hadden de verkeerde pizza gekregen. Lasagna bladen waren niet gaar. Pizza korst was hard.